BigU Academy
TEL: +381 64 18 31 534
EMAIL: VATRA@BIGUACADEMY.COM
Ime
Prezime
Email
Telefon
Adresa
Poštanski broj
Mesto
Država
Broj karata
* za deset karata i više nazovite za poseban popust
JP Sava Centar,
Milentija Popovića 9,
11000 Beograd
24.6.2017
od 10:00 do 18:00 sati
*(registracija od 8:00-9:30)
Da li ste spremni da postanete jedan od ZAISTA USPEŠNIH LJUDI?
Da li ste spremni na promene?
  8.010,00 RSD sa PDV
Svi koji su uplatili karte do 15.06.17
imaju jednu gratis kartu na poklon.
 Svi koji uplate po punoj ceni imaju dve karte po ceni jedne.
ZA SVE UPLATE IZ INOSTRANSTVA I ZA FAKTURE ZA PRAVNA LICA NAZOVITE +381 64 18 31 534
Verujemo, da je za uspeh u životu potrebno kontinuirano raditi, da je lični rast proces. Mnogo je lakše, da se ugledamo na nekoga, da nam neko otvori vrata u svet znanja, da nam pokaže tehnike, kako sami sebe možemo motivisati, naterati na akciju. A, mi samo treba da primenimo dobijena znanja.

Budite među prvima u Srbiji, koji će ući na vrata nepresušnog znanja o tome, kako se možete u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti, pretvoriti u akciju. Prisustvujte motivacijskom seminaru, kojeg će održati jedan od najuspešnijih evropskih preduzetnika. Motivacijski govornik i trener za uspeh - Smiljan Mori.
Smiljan Mori, osnivač BigU akademije, je jedan od najtraženijih govornika u Rusiji, Kazahstanu i Ukrajini. 12.000 ljudi je u St. Petersburgu, bukvalno digao na noge. Kao poslovan čovek i  trener za uspeh Smiljan Mori je prijatelj najuticajnijih ruskih i američkih biznismena (jedan od njih je i multimilijarder Sir Richard Branson), svetskih sportista i uspešnih ljudi.

Iskoristite priliku i pridružite se brojnim uspešnim pojedincima, kojima je Smiljan pomogao, da naprave preokret u svom životu!