РАЗБУДЕТЕ ГО МИЛИОНЕРОТ ВО СЕБЕ
СКОПЈЕ
20.10.19 10:00
ХОТЕЛ ХИЛТОН
Трансформациски семинар за финансиско и духовно обогатување!
Во Скопје ќе се одржи семинарот, кој воодушеви и трансформира 2000 луѓе во 3 држави!
Дојде време, со помош на советите и стратегиите на најбараниот претприемач, финансиски тренер и мотивациски говорник Смиљан Мори да научите како сами да одлучувате за својата финансиска судбина.

Бидете дел од нашата приказна за успех и живејте го вашиот живот во богатство, како и многуте учесници пред вас. Го заслужувате најдоброто и токму тоа на овој семинар ќе го добиете!

Овој семинар е навистина нешто посебно. Во вас ќе ги разбуди и најдлабоките емоции, ќе ги уништи негативните и деструктивни уверенија за парите, ќе ви ги открие причините зошто ги имате и ќе ви помогне да создадете нови и здрави уверенија.

Со нарачување не добивате само влезница, туку цел пакет.
За вас подготвивме 2 одлични пакета
ОСНОВЕН ПАКЕТ
- Влезница
- Бесплатен пристап до модул 1 и 2 од програмата BigU Life System на BigU Academy платформата
- Купон за 10% попуст при купување од он-лине продавницата  www.smiljanmori.com
3600 ден
3600 ден
ВИП ПАКЕТ
- Влезница
- Бесплатен пристап до модул 1 и 2 од програмата BigU Life System на BigU Academy платформата
- Видео запис од семинарот
- Резервација на место за седење во првите редови
- Маица и нараквица Warrior Family
- Фотографија со Смиљан
- Книга Motivakcija bez granica потпишана од Смиљан
- 2 часовен состанок со Смиљан, на кој ќе одговори на вашите прашања (коктел по завршувањето на семинарот)
- Купон за 30% попуст при купување од он-лине продавницата  www.smiljanmori.com
7990 ден
ПОСЕБНА ПОНУДА 1 + 1
Со купување на една влезница, ви подаруваме уште една основна влезница дополнително! Искористете ја оваа понуда и овозможете и на вашата омилена личност да го пробуди милионерот во себе.
Овој семинар ќе ви овозможи длабок поглед во себе и ќе ве научи на бројни нови вештини, со помош на кои ќе се искачите на самиот врв!
Ќе научите:

•    Зошто вашата финансиска ситуација е таква каква што е и зошто сте западнале во неа.
•    Како во целост да се решите од уверенијата за парите.
•    Во што е разликата помеѓу размислувањата на богатите и сиромашните и како да започнете да размислувате како милионер.
•    Како да управувате со парите и да не дозволите парите да ве управуваат вам.
•    Како да је откриете својата најголема страст и да ја претворите во профитабилен бизнис.
•    Колку пари треба да заработите за да бидете финансиски слободни и како да го постигнете тоа.
•    Како да престанете да се карата за пари.
•    Како со партнерот да изградите мултимилионерска империја.
•    Каква би требало да биде вашата дневна рутина за да почнете да заработувате.
•    Како да го менаџирате времето за да имате доволно за семејтвото, за работата и за себе.
•    Како да им овозможите на вашите деца да имаат прекрасен однос и да веруваат во парите.
•    Како во денешното општество да се постигне голем финансиски успех
•    Како да се збогатите и истовремено да останете на врвот.

ПОСЕБНА ПОНУДА 1 + 1 
Со купување на една влезница, ви подаруваме уште една основна влезница дополнително! Искористете ја оваа понуда и овозможете и на вашата омилена личност да го пробуди милионерот во себе.
Кој е Смиљан Мори?
Смиљан Мори е успешен меѓународен претприемач, мотивациски говорник, автор на најпродавани бест селери и еден од најбараните финансиски тренери во Европа.
Дипломирал право, а својата мисија на пронашол во претприемништвото. Со сопругата ја имаат изградено една од најуспешните и најголемите компании за продажба на финансиски производи во Централна Европа.
Во својата 20-годишна кариера се стекнал со непроценливи искуства, кои редовно ги надоградува, со нови знаења од најголемите гуруа и експерти во светот.
Како тренер има работено со олимписки спортисти, светски познати претприемачи, лидери и семејства кои биле во потрага на финансиска слобода. Неговите совети се темелат на познавања од неуро и позитивна психологија. Својот пат го започнал со неколку центи во џебот, а денес е милионер со прекрасно семејство, со кое живее во финансиско и духовно богатство.
ШТО УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ ВЕЛАТ ЗА СМИЉАН
Робин Шарма
светски познат и ценет хуманитарец, кој во целост се цени како еден од водечките советници за лидерство и личен раст.
Брајан Трејси
светки познат претприемач, советник, мотивациски говорник и автор на многу водечки бест селери.
ПОСЕБНА ПОНУДА 1 + 1 
Со купување на една влезница, ви подаруваме уште една основна влезница дополнително! Искористете ја оваа понуда и овозможете и на вашата омилена личност да го пробуди милионерот во себе.
Како Смиљан ќе ви го пренесе ова знаење?
СО ГРАДЕЊЕ НА НОВИ УВЕРЕНИЈА ЗА ПАРИТЕ
Причината поради која не сте богати не е таа на која прво помислувате. Не зависи од надворешни фактори. Многу луѓе се збогатиле или го зголемиле своето богатство токму за време на најголемите економски кризи. Зошто?
Една од причините е стравот и уверенијата за парите. Во целост ќе ве ТРАНСФОРМИРАМЕ.
Ќе ги срушиме негативните уверенија за парите кои сте ги добиле од своите родители и ќе изградиме нови! Доволно се лоши навики, страв и стрес поврзани со парите.
Со вас ќе ги сподели своите лични искуства со кои ќе се идентификувате, а ќе дознаете и како станал милионер.
Ќе видите дека и вие можете да го постигнете тоа!
Најдобро е да учите од човек, кој самиот поминал сличен пат и постигнал успех!
Се е можно! И се започнува во нашите мисли и уверенија!
СО КОНКРЕТНА СТРАТЕГИЈА И СОВЕТИ
Денес, во светот се сé одвива многу брзо. Вести, нови технологии, нови маркетиншки трендови, нови закони и многу други работи кои можат да создадат паника кај луѓето.
А што тогаш НАВИСТИНА функционира? Како може да постанете и останете милионер?
Во текот на 20 години успешна кариера Смиљан има научено многу, вредни знаења, кои помагаат неговиот бизнис да расте секојдневно и да добива сé повеќе нови прилики.
Ќе ве научи, Вас, на најдобрите стратегии и тајни, кои многу претприемачи себично ги чуваат за себе. Вие ќе го научите сето тоа!
Ќе ги подели со вас најдобрите совети за претворање на страста во бизнис и како брзо да успете, користејки иновативни маркетинг пристапи.
Ќе бидете свесни за подигнување на вашите лични вредности, а не давање попусти.
Ќе се запознаете со можноста за вложување и одлично управување со парите. Ќе ви каже што треба да правите за да заработувате додека спиете и со тоа ќе си обезбедите светла финансиска иднина!
СО СОВЕТИТЕ ДОБИЕНИ ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ ВО СВЕТОТ
Една од привилегиите со која Смиљан се здобил како резултат на својата напорна работа и личен успех е можноста да се дружи со најуспешните луѓе на светот како што се Grant Cardone, Richard Branson, Gary Vaynerchuk, Bryan Tracy, Marshal Goldsmith и многу други.
Што научил од нив? Многу! Секој од нив му дал вредни совети, кои ги користи во професионалниот и личниот живот и затоа постојано е на врвот.
Сите овие совети ќе ги добиете и вие на семинарот! Смиљан верува дека на овој свет има место за соништата на секој од нас, и затоа секогаш го дели своето знаење со другите. Затоа и допре до милион луѓе ширум светот. Оние кои ги следеа неговите совети го живеат својот живот од соништата. Сакате ли тоа да бидете и вие?

СО ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ
Сигурни  сме дека ќе ги постигнете сите свои цели ако дојдете желни да учите и да ги следите советите. Сепак, подготвивме и бројни изненадувања за вас, кои ќе ги добиете на семинарот. Тоа ќе ви помогне брзо и ефикасно да дојдете до нив. Засега нека остане тајна, но ви препорачуваме внимателно да ги погледнете пакетите кои ви ги нудиме.
ШТО ПРЕТХОДНИТЕ УЧЕСНИЦИ КАЖАА ЗА СЕМИНАРОТ?
Валентина Диковиќ
Димче Шопоски
Матеа Фрањиќ
ПРОБУДЕТЕ ГО МИЛИОНЕРОТ ВО СЕБЕ
СКОПЈЕ

ХОТЕЛ ХИЛТОН
DIAMOND САЛА
БУЛЕВАР АСНОМ 17,
1000 СКОПЈЕ
20.10.2019
од 10:00 до 18:00 часот
(регистрација од 8:30)
Пријавете се сега
Smart Money Solutions | Copyright ©2019 | All Rights Reserved